Suntem cea mai bună agenție din Moldova

TravelBook Vă propune abordări actuale, capabile să Vă dezvăluie spiritul divers, unic şi inedit, cultura şi, mai ales, posibilitatea savurării unei odihne de neuitat în diferite ţări ale lumii!

_

Agenția de turism modern nu este doar recepția de plată pentru tur, ci și sfaturile și sprijinul competent al turului în toate etapele de recreere. Managerii noștri au terminat cursul de formare și își perfecționează în mod constant calificările.

Noi selecționăm și organizăm în mod competent vacanta în orice țară din lume. Avem un sprijin extins în parteneriat și contracte directe cu cei mai importanți operatori de turism din lume. Cei mai buni tur operatori din întreaga lume ne încred în produsul nostru, ceea ce ne permite să satisfacem gustul călătorului cel mai exigent și exigent.

_

SERVICIILE NOASTRE:

1) Destinaţii turistice în străinătate, tururi de ultim moment, tururi de Revelion, cu autocare şi în scop turistic, croaziere pe mare, tururi cu autocarele în Europa, tururi la cumpărături, pelerinaje în Israel, precum şi tururi de categorie LUXE, deservirea VIP a turiştilor individuali.

2) Tururi exclusiviste pentru clienţii permanenţi la preţuri minime şi calitate superioară: SUA, Mexic, Insulele Canare, Portugalia, Mauritius, Maldive şi alte destinaţii.

3) Vânzarea biletelor avia în diferite colţuri ale lumii- la cele mai avantajoase preţuri.